Dybbøl Turist er et firma som udfører alle former for taxi- og buskørsel

 
 

Vi har valgt at placere os centralt i Sønderborg Kommune, hvilket gør, at vi hurtigt kommer frem, uanset hvorfra turen skal gå.
 
Vi er et firma, der prioriterer kundeservice og -pleje højt, hvilket betyder, at vi sætter store krav til såvel os selv samt samarbejdspartnere. Alle vore vogne er derfor bemandet med erfarne samt præsentable chauffører.

Vi beskæftiger os altså med befordring af passagerer indenfor taxi- og busbranchen, og har bl.a. erfaring med kørsel indenfor almindelig taxi, kørsel med kørestole samt som arrangører af turistkørsel med busser i alle størrelser.

Vi ser meget frem til at høre fra dig eller din forening, og er ikke bange for, at fremsende tilbud uanset turens omfang.

 

 
 

Andet et blot endnu et busselskab

 
 

Hos Dybbøl Turist har vi altid gået op i at yde den bedste service. Vi mener, at god service er at komme med en moderne bus, hvor komfort og sikkerheden er i top. Vi går højt op i at vores chauffører er erfarne og servicemindede. Vi gør alt, hvad vi kan for at din næste tur lever op til dine forventninger. Skal vi hjælpe dig videre, så sig endelig til.

 
 

Lejrskolekørsel

Vi kører hvert år med mange glade skoleelever, skal vi også køre med din klasse? Vi hjælper dig med at arrangere alle former for lejrskolekørsel, det er kun din fantasi og ønsker der sætter begrænsningen.

 
Vi kører dagsture i turistbus for dig i Danmark og det meste af Europa

Dagsture

Er I en forening eller en større gruppe mennesker der vil på dagstur? Vi kan hjælpe med dagsture i både Danmark og Tyskland, og arrangerer gerne det hele for jer, så I kun skal tænke på at sætte jer i bussen og nyde dagen.

liftbus-til-korestole-fra-dybboel-turist.jpg

Bustur med kørestole

Har I flere medlemmer der sidder i kørestol, eller er I et plejehjem der gerne vil på tur? Intet problem, da vi også har en bus der kan medtage 8 almindelige kørestol samt 19 personer, der kan sidde på normale sæder. Liften kan også benyttes af gangbesværede der har svært ved at komme op af trapper.

 
dybbol-turist-har-busser-til-alle-formaal.jpg

Flerdagestur

Er I en forening eller en større gruppe mennesker der vil afsted på en flerdages tur? Vi er medlem af Rejsegarantifonden nr. 1618 og hjælper jer gerne med at sammensætte jeres tur med hotel, guider, mad mm. F.eks. ture til  Bremen, Berlin, Lüneburger Heide, Hannover, Nordjylland etc.

TRYK PÅ "SE MERE HER" OG LÆS OM VORES AKTUELLE TUR TIL PUTTEN I HOLLAND, SEPTEMBER 2019

 

 

Kør med Dybbøl Turist til din næste koncert

Koncertture

Vi kører flere gange om året til koncertture. Nogle gang er turen inkl. koncertbilletter, andre gange arrangerer vi blot transporten.

PT. INGEN AKTUELLE KONCERTTURE

Her ser du vognparken hos Dybbøl Turist

Vognpark

Vi går højt op i at holde en moderne og vedligeholdt vognpark. Vi har busser i alle størrelser til alle formål. Så kontakt os endelig.