Wroomm..... Wroommmm.... Skoleelever på segway, en af de mange muligheder Universe tilbyder.

Wroomm..... Wroommmm.... Skoleelever på segway, en af de mange muligheder Universe tilbyder.

Universe

Vi skal opleve Danmarks 7. største ø, Als. Øen med den uspolerede natur, lange kyststræknin­ger og mange fortidsminder er bestemt et be­søg værd. Nutiden og fremtiden skal vi opleve (og lege med) på Universe. En enestående ople­velsespark, der ligger ved siden af et af Dan­marks største industrieventyr Danfoss. På vejen til Universe kører vi forbi Nordeuropas største solur, og vi kigger nærmere på Egen Kirke med Danmarks smukkeste og mest ejendommelige kirkestalde.

Universe er en anderledes oplevelsespark, som består af 3 hovedelementer. Selve parken – der byder på over 100 forskellige aktiviteter, detindendørs Explorama som bygger på HowardGardners teori om menneskets 7 intelligenser, og endeligt Museet – der fortæller historien om Mads Clausen og Danfoss gennem årene, og samtidig giver indsigt i fremtidens mulighederindenfor teknologi.

I Universe oplever man naturens kræfter på sin egen krop. Man får forståelse for spændende teknik og videnskab gennem leg og fysisk aktivi­tet. Man forundres over gådefulde fænomener, graver med rigtige gravemaskiner, og går fra kulde til varme på få sekunder!

Ved at være aktiv og nysgerrig forstår manforskellige sammenhænge i vores daglig dag, og inspireres til at stille spørgsmålstegn ved, og finde svar på disse oplevelser.

Denne tur kan også arrangeres i forbindelse med ankomstdagen, og varigheden aftales ved bestilling. Vi anbefaler dog at bruge en hel dag i Universe.